Η Greta Gerwig σκηνοθετεί την ταινία της Barbie με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie

i-greta-gerwig-skinothetei-tin-tainia-tis-barbie-me-protagonistria-ti-margot-robbie
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Margot Robbie μίλησε στην Βρετανική Vogue για τη Greta Gerwig η οποία αναλαμβάνει τη σκηνοθετική επιμέλεια της επερχόμενης ταινίας της Barbie και δηλώνει πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένουν να δουν οι περισσότεροι.

Η Margot Robbie , η οποία πρόκειται να υποδυθεί τη διάσημη πλαστική κούκλα σε μια live action ταινία που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο έτος, μίλησε στην βρετανική Vogue για την κυκλοφορία του ένθετου για τον Αύγουστο 2021.

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά τη Barbie και σκέφτονται, «ξέρω πως πρόκειται να είναι αυτή η ταινία» και μετά ακούνε ότι η Greta Gerwig το γράφει και το σκηνοθετεί, και αναθεωρούν, είπε η 31χρονη Margot Robbie.

Η Robbie ανακοίνωσε ότι θα παίξει την εμβληματική κούκλα τον Ιανουάριο του 2019, λέγοντας σε δελτίο τύπου: «Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ενός παιδιού στην αυτοανακάλυψη».

«Κατά τη διάρκεια των σχεδόν 60 χρόνων της μάρκας, η Barbie έχει δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να φανταστούν τον εαυτό τους σε φιλόδοξους ρόλους από πριγκίπισσα ως πρόεδρο», πρόσθεσε η ηθοποιός του Birds of Prey. «Είναι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο και παράγω μια ταινία που πιστεύω ότι θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και το κοινό παγκοσμίως».

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter τον περασμένο Δεκέμβριο, η δύο φορές υποψήφια για Academy Award εξήγησε γιατί ανέλαβε τον ρόλο και πώς η κωμωδία θα εκπλήξει τους ανθρώπους. 

«Οι άνθρωποι έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για την Barbie, αλλά ο στόχος μας είναι να σας δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό», πρόσθεσε η Robbie.