Η Dua Lipa θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο θρίλερ «Argylle»

i-dua-lipa-tha-kanei-to-kinimatografiko-tis-ntempouto-sto-thriler-argylle
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η τραγουδίστρια αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία που έχει τον τίτλο, «Argylle».

Η 25χρονη νικήτρια Grammy Award αναμένεται να συμμετάσχει στο καστ του Argylle, ενός κατασκοπευτικού θρίλερ στο οποίο η  τραγουδίστρια θα αναλάβει επίσης και την πρωτότυπη μουσική για το κομμάτι του τίτλου, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Στην ταινία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena και Samuel L. Jackson.

Σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn ( Kick-Ass, Kingsman: Secret Service ), η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα κατασκόπων «Argylle», του Ellie Conway, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2022, μαζί με την ταινία.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης: «Όταν διάβασα το πρόχειρο χειρόγραφο του βιβλίου είπα πως είναι ό,τι καλύτερο και το πιο πρωτότυπο κατασκοπικό βιβλίο που έχω διαβάσει μετά από τα βιβλία του Ian Fleming, τη δεκαετία του ’50. Αυτό το βιβλίο θα αναζωογονήσει το είδος».

Από την άλλη μεριά, τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια μίλησε για το σχόλιο ενός θαυμαστή για την εμφάνισή της στα Brit Awards του 2018 που την επηρέασε πάρα πολύ και έγινε viral. Σύμφωνα με το σχόλιο που απαξίωνε και έλεγε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει καθόλου ενέργεια και ότι δεν δίνει τίποτα στην εμφάνισή της, η τραγουδίστρια, είπε στο Vanity Fair:

«Eίναι πολύ διαφορετικό όταν οι άνθρωποι είναι κακοί μαζί σου και εσύ ξέρεις ότι έδωσες ό,τι καλύτερο είχες και άλλο όταν εσύ δεν έχεις κάνει ό,τι καλύτερο γιατί έχεις μοιράσει την ενέργειά σου σε διαφορετικά πράγματα, επειδή προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί... Θες να δείξεις ότι ήρθες εδώ για να μείνεις. Δεν σε ενδιαφέρει το ένα hit ή ένα καλό άλμπουμ ή οτιδήποτε άλλο…Θα αποδείξω σε όλους ότι ήρθα εδώ για να μείνω».