Οι κόρες της Eva Mendes δείχνουν τις ικανότητές τους με την κάμερα

italyrome26022009photocallofthemovielivewiththe
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Την Κυριακή, η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι το πιο πρόσφατο βίντεό της που δημοσιεύτηκε στο Instagram, με την ίδια να δοκιμάζει διαφορετικές τσάντες, γυρίστηκε από τις δύο μικρές κόρες της, την 6χρονη Esmeralda και την 5 ετών Amada.

Τα δύο κορίτσια, τα οποία μοιράζεται η Mendes με τον Ryan Gosling, τράβηξαν διάφορα κλιπ της μαμάς τους να περπατά έξω, κρατώντας διαφορετικές τσάντες από τη μάρκα μόδας Terzi Burmade.

«Τα παιδιά μου το έκαναν», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Mendes.

Αν και η Mendes επιτρέπει στις κόρες της να χρησιμοποιούν την κάμερα, πρόσφατα αποκάλυψε ότι καμία από τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν τραβήχτηκε από τον Gosling.

«Πόσες από τις φωτογραφίες σας έχει τραβήξει ο Ryan;», ρώτησε ένας από τους 2,4 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. «Καμία από αυτές που δημοσιεύω», απάντησε η Mendes. «Οι φίλες μου τραβούν φωτογραφίες, κι εγώ τις τραβώ με τη σειρά μου.»

Το ζευγάρι έχει κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να κρατήσει την οικογενειακή του ζωή ιδιωτική όλα αυτά τα χρόνια. 

«Όσο για τον Ryan, θα δημοσιεύω μόνο στιγμές που έχουν ήδη δημοσιευτεί εκεί έξω, (όπως φωτογραφίες από ταινίες που κάναμε ή τέτοια)», έγραψε σε απάντηση σε έναν ακόλουθο τον Μάρτιο του 2020. «Και τα παιδιά είναι προσωπική υπόθεση. Αυτό είναι σημαντικό για μένα και ευχαριστώ που το καταλαβαίνετε».