H Demi Moore έγινε νονά σε βαφτίσια στην Ελλάδα

demi-moore1
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Demi Moore, η οποία έκανε διακοπές στην Ελλάδα πρόσφατα, έγινε νονά σε ένα κοριτσάκι στην Ελλάδα.

Η Demi Moore ήταν η μια από τις τρεις νονές για το παιδί του Αντρέα και της Αθανασίας Στέγκου, που βαφτίστηκε Αριάδνη - Ζωή στο όμορφο νησί της Κρήτης, στην πόλη της Σητείας.

Η βάπτιση έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο κρητικό λιμάνι. Οι τρεις νονές ήταν ντυμένες όμορφα με λευκά φορέματα, φορώντας στεφάνια από λουλούδια που στόλιζαν το κεφάλι τους. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κοινωνική και γοητευτική κατά τη διάρκεια της τελετής. Αυτό ήταν σίγουρα ένα ταξίδι στην Ελλάδα που δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Η επίσημη σελίδα Facebook της πόλης της Σητείας δημοσίευσε ένα μήνυμα που σηματοδοτεί την ειδική ημέρα και τα βαφτίσια.

«Βάφτιση με νονά την ηθοποιό Ντέμι Μουρ στον Ξερόκαμπο της Σητείας, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Μια βάπτιση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σητεία γενικά. Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγκου βάφτισαν την κόρη τους,που πήρε το όνομα Αριάδνη-Ζωή.

Η μικρή έχει 3 νονές, τη βάφτισαν η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και άλλη  διάσταση στη τελετή, είναι η Ντέμι Μουρ, η διάσημη ηθοποιός.»

Η Moore, που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα, συνοδεύεται από την κόρη της, Rumer Willis, η οποία είναι καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον Bruce Willis, με τον οποία ήταν επί 13 χρόνια παντρεμένη.