Η πρώτη φωτογραφία της νέας σειράς του Sex and the City κυκλοφόρησε

and-Just-like-that
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η αναβίωση του Sex and the City επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι και όλοι οι funs της δημοφιλούς σειράς ξετρελάθηκαν με τα νέα.

Πρόσφατα, το HBO δημοσίευσε μια πρώτη εικόνα της νέας σειράς του  Sex and the City  με τίτλο «And Just Like That», της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν πρόσφατα.

Το «And Just Like That» θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας δείχνει στιγμιότυπα από τις ζωές των κεντρικών χαρακτήρων τα τελευταία 20 χρόνια, βλέποντας τη ζωή, τη φιλία και τον έρωτα από τη σκοπιά της ηλικίας των 50.

Αν και το HBO δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας, τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει στο Big Apple, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία με τις 3 πρωταγωνίστριες που θα απολαύσουμε ξανά. Πιο συγκεκριμένα, η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, η Kristin Davis ως Charlotte York Goldenblatt και η Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes είναι οι 3 πρωταγωνίστριες που επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές, μερικές από τις οποίες έλεγαν πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή τους η σειρά. Η συνέχεια του Sex and The City έρχεται μετά από το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το 2004 και τις 2 ταινίες που ακολούθησαν.

«Η σειρά θα ακολουθήσει την Carrie, την Miranda και την Charlotte, καθώς θα ταξιδέψουν από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και τη φιλία στην ηλικία των 30 έως την ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στην ηλικία των 50», αναφέρει η σύνοψη της σειράς που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Όπως είναι γνωστό, η 4η της παρέας, η Samantha Jones δεν θα συνεχίσει στη σειρά.