O Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι υποψήφιοι για βραβείο Emmy

o-prigkipas-harry-kai-i-meghan-markle-einai-upopsifioi-gia-brabeio-emmy-meghan-markle-einai-upopsifioi-gia-brabeio-emmy
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy 2021 και ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Με αφορμή τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, είναι υποψήφιοι για Emmy στην κατηγορία Καλύτερης Ενημερωτικής Σειράς ή Ειδικού Προγράμματος.

Στην εκρηκτική συνέντευξή του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η οποία προβλήθηκε τον Μάρτιο, έγιναν πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του ζευγαριού και τους λόγους των αποφάσεών τους. Αναφέρθηκαν στον χρόνο που πέρασαν με τη βασιλική οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα ρατσιστικά σχόλια, αλλά και στο μεγαλύτερο παιδί τους, Άρτσι. Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ψυχική της ασθένεια και τις αυτοκτονικές της σκέψεις.

Με αφορμή λοιπόν τη συνέντευξη που είδαν περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι την πρώτη νύχτα προβολής στις ΗΠΑ, ο Harry και η Meghan Markle, διεκδικούν το βραβείο Emmy με «αντιπάλους» την εκπομπή του David Letterman «My Next Guest Needs No Introduction», το «United Shades of America W. Kamau Bell», το «VICE» και «Stanley Tucci: Searching for Italy».

Στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy που αναγνωρίζονται επιτεύγματα στον τηλεοπτικό τομέα, τρεις συναφείς, αλλά ξεχωριστοί οργανισμοί απονέμουν τα βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, η Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (Academy of Television Arts & Sciences - ATAS), η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Academy of Television Arts and Sciences - NATAS) και η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (International Academy of Television Arts and Sciences - IATAS).

ΠΗΓΗ: www.amna.gr