Η Margot Robbie χρειάζεται ένα «διάλειμμα» από την Harley Quinn

i-margot-robbie-dilonei-oti-xreiazetai-ena-dialeimma-apo-tin-harley-quinn
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Margot Robbie δηλώνει ότι χρειάζεται ένα «διάλειμμα» σε έναν από τους πιο εμβληματικούς της ρόλους, μετά από 3 ταινίες μέσα σε 5 χρόνια.

Η Margot Robbie σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Entertainment Weekly, μίλησε ειλικρινά για τον ρόλο της ως Harley Quinn και για το ότι είναι έτοιμη να κάνει ένα «διάλειμμα» από αυτόν.

Παραδέχτηκε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της να επαναλάβει τον χαρακτήρα του DC Extended Universe στο κοντινό μέλλον, λέγοντας ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από την Harley, επειδή είναι εξαντλητική. «Είναι κουραστική. Δεν ξέρω πότε θα την δούμε ξανά», είπε συγκεκριμένα.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ενσαρκώσει την Harley Quinn τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια, με αφετηρία τον ρόλο της στο Suicide Squad του 2016.

Στη συνέχεια έπαιξε τον γνωστό χαρακτήρα του κόμικ στο «Birds of Prey» του 2020 και θα εμφανιστεί για άλλη μια φορά στην επικείμενη ταινία, «The Suicide Squad».

Κοιτάζοντας μπροστά, η Robbie δήλωσε πως έχει άλλους προγραμματισμένους ρόλους ταινιών για να την κρατήσουν απασχολημένη, συμπεριλαμβανομένης της Live action ταινίας της «Barbie».

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα παίξει την εικονική κούκλα, δηλώνοντας ότι «Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία καθ ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ενός παιδιού στην αυτοανακάλυψη».

«Κατά τη διάρκεια σχεδόν των 60 χρόνων της μάρκας, η Barbie έχει δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να φανταστούν τον εαυτό τους σε φιλόδοξους ρόλους από πριγκίπισσα έως πρόεδρο…Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο και κάνω μια ταινία που πιστεύω ότι θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και το κοινό παγκοσμίως».