Η Halle Bailey δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία από τη «Μικρή Γοργόνα»

i-halle-bailey-dimosieuei-tin-proti-fotografia-apo-ti-mikri-gorgona
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Οι θαυμαστές της «Μικρής Γοργόνας» της Disney είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να παρακολουθούν τη νέα ταινία ζωντανής δράσης.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Halle Bailey, που υποδύεται την Ariel στην επερχόμενη προσαρμογή της κλασσικής παιδικής ταινίας, επιβεβαίωσε ότι η μαγνητοσκόπηση μόλις τελείωσε. Έτσι, έσπευσε να δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της που ποζάρει στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Και έτσι ... είναι επίσημα έτοιμο», έγραψε στη λεζάντα η Halle Bailey. «Μετά από την ακρόαση αυτής της ταινίας, όταν ήμουν 18 μόλις ετών, ολοκληρώσαμε μόλις τη μαγνητοσκόπηση εν μέσω πανδημίας όταν πλέον έχω κλείσει τα 21.. Τελικά τα καταφέραμε…»

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που βίωσα αυτήν την ταινία με όλη της τη δόξα… ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία το να είμαι μακριά από τα πάντα και από όλους όσους έχω γνωρίσει ποτέ, να νιώθω μοναξιά, αμφιβολία, αλλά και τόση ελευθερία και επιμονή που έφτασα στο τέλος», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια έγραψε ότι αυτή η εμπειρία την έχει κάνει πολύ πιο δυνατή από ό, τι νόμιζε ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι.

Η Bailey, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της που δούλεψαν για την ταινία, τόνισε πόσο περήφανη είναι που συνεργάστηκε με αυτούς τους επαγγελματίες.

«Ανυπομονώ να έρθει να η στιγμή που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία, γιατί φτιάχτηκε με τόση αγάπη».

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Little Mermaid» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Εκτός από την Bailey, στην ταινία θα πρωταγωνιστεί επίσης η Melissa McCarthy ως Ursula, η Awkwafina ως Scuttle και ο Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Eric.