Ο Sean Penn δεν επιστρέφει στη δουλειά έως ότου ηθοποιοί και τεχνικοί της σειράς «Gaslit», εμβολιαστούν

o-sean-penn-den-tha-epistrepsei-sti-douleia-tou-eos-otou-oi-ithopoioi-kai-oi-texnikoi-tis-seiras-gaslit-emboliastoun
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Sean Penn έθεσε ένα τελεσίγραφο στο σύνολο της επερχόμενης σειράς του Starz με τίτλο «Gaslit»: Είτε ολόκληρο το καστ και οι τεχνικοί θα εμβολιαστούν, είτε δεν θα επιστρέψει στα γυρίσματα.

Παρόλο που το στούντιο της NBC Universal, επέβαλε υποχρεωτικά εμβόλια για τους ηθοποιούς και τεχνικούς της «Ζώνης Α» (εκείνους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση κατά τη διάρκεια της παραγωγής) και παρείχε εμβόλια για όσους ασχολούνται με την παραγωγή, ο Penn είναι πολύ κάθετος με τον εμβολιασμό. Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού επιβεβαίωσαν την απόφασή του να μην συνεχίσει τα γυρίσματα αν δεν εμβολιαστούν όλοι. 

Γι ' αυτό τον λόγο, ο Sean Penn προσφέρθηκε να διευκολύνει την υποχρεωτική προσπάθεια εμβολιασμού, χωρίς χρέωση, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Community Organized Relief Effort.

Το «Gaslit» επικεντρώνεται στις ανείπωτες ιστορίες και τους ξεχασμένους χαρακτήρες του Watergate, από τους ευκαιριακούς υφισταμένους του Νίξον, στους εξαντλημένους φανατικούς που βοηθούν στην υπονόμευση των εγκλημάτων τους και στους τραγικούς καταγγέλλοντες που τελικά θα κατέστρεφαν μια ολόκληρη επιχείρηση. Στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά θρίλερ ο Sean Penn θα παίξει τον Γενικό Εισαγγελέα John Mitchell, τον πιο αξιόπιστο σύμβουλο και φίλο του Νίξον εκείνη την εποχή, ενώ θα συμμετέχει και η Julia Roberts, η οποία θα ενσαρκώσει τη Martha Mitchell.

Το «Gaslit» παράγεται από την UCP, ένα τμήμα του Universal Studio Group, για το Starz και γράφτηκε από τους Pickering, Amelia Gray, Alberto Roldán, Anayat Fakhraie, Uzoamaka Maduka και Sofya Levitsky-Weitz.