H Tiffany Haddish προετοιμάζεται για τον ρόλο της Florence Griffith Joyner

h-tiffany-haddish-proetoimazetai-gia-ton-rolo-tis-florence-griffith-Joyner
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Tiffany Haddish αναλαμβάνει την παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια επερχόμενη ταινία για το αστέρι του στίβου.

Η Tiffany Haddish θεωρούσε ανέκαθεν τη Florence Griffith Joyner ως το απόλυτο είδωλό της και, όπως λέει και η ίδια, ειναι «#bodygoals» και είναι ενθουσιασμένη που θα παίζει την αείμνηστη Ολυμπιονίκη σε μια επερχόμενη ταινία για τη ζωή της.

«Αυτό θα είναι κάτι το ξεχωριστό - και τα πόδια μου θα είναι καταπληκτικά!» είπε η Haddish στο PEOPLE, ενώ προωθούσε τη συνεργασία της με τις βιταμίνες vitafusion και το Fruit Tree Project, το οποίο φυτεύει οπωροφόρα δέντρα στην παλιά γειτονιά της στο Λος Άντζελες. «Η Florence Griffith Joyner ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και όσο περισσότερα μαθαίνω γι ' αυτήν, τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι».

 Η 41χρονη ηθοποιός και ο stand-up κωμικός, έχασε περίπου 50 κιλά. πέρυσι, κάτι που όπως λέει την βοήθησε να αισθανθεί καλύτερα ψυχικά και σωματικά.

«Πρώτα απ ' όλα, είναι ωραίο να είμαι σε θέση να φοράω ότι θέλω. Αισθάνομαι ωραία να είμαι ελεύθερη. Και το βασικότερο πράγμα για ολόκληρη τη μεταμόρφωση είναι τα γόνατά μου να νιώθουν πιο ανάλαφρα. Όταν τα πόδια μου είναι χαρούμενα, η Tiffany είναι χαρούμενη.»

Η Haddish της οποίας δημιουργικός σύμβουλος θα είναι ο Al Joyner, ο πρώην προπονητής της και σύζυγός της. Η Griffith Joyner έκανε πολλά διάσημα ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 και πέθανε μια δεκαετία αργότερα σε ηλικία 38 ετών λόγω κρίσης επιληψίας.