Ο γιος του Arnold Schwarzenegger αποδεικνύει ότι θέλει να μοιάσει στον πατέρα του

o-gios-tou-arnold-schwarzenegger-apodeiknuei-oti-thelei-na-moiasei-ston-patera-tou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Joseph Baena επιδεικνύει τη φυσική του κατάσταση ενώ γίνεται ένα με τη φύση, καθώς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις των ακολούθων του.

Ο 23χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger δημοσίευσε μια φωτογραφία του να είναι πάνω σε ένα άλογο, φορώντας μονάχα ένα τζιν παντελόνι και καφέ παπούτσια. Ο Baena ανέκαθεν ήταν δεχτικός να προπονείται με τον 73χρονο πατέρα του.

 Στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει μια σέλφι με τον πατέρα του στο γυμναστήριο στην οποία έγραφε ως λεζάντα «Πρέπει να βγεις έξω και να ΜΗΝ χασομεράς όταν κάνεις προπόνηση μαζί του, οπότε να ξέρετε ότι θα πονάω αύριο».

Ο Baena ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όχι μόνο με τη συνήθεια του γυμναστηρίου, αλλά και στην καριέρα του στην μεγάλη οθόνη, καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης του ταινίας, με τίτλο «Bully High» .

Ο νεαρός ηθοποιός δημοσίευσε τον Μάιο, μια φωτογραφία του από την ταινία, στην οποία παίζει έναν μαθητή σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

Ακόμη, προκειται να εμφανιστεί στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Chariot», με πρωταγωνιστές τους John Malkovich και Shane West