Ο Daniel Craig δείχνει τις ικανότητες του James Bond στο τρέιλερ της νέας ταινίας «No Time to Die»

o-daniel-craig-deixnei-tis-ikanotites-tou-James-bond-sto-treiler-tis-neas-tou-tainias-no-time-to-die
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας COVID-19, οι θαυμαστές θα φτάσουν τελικά να δουν τον Daniel Craig στην τελική του ταινία ως πράκτορας 007.

Ένα νέο τρέιλερ για το «No Time to Die» έκανε το ντεμπούτο του στο διαδίκτυο τη Δευτέρα, δείχνοντας στους θαυμαστές ότι ο James Bond τελικά θα επανέλθει στη μεγάλη οθόνη μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας COVID-19.  Στο νέο τρέιλερ, ο Bond του Craig επιστρέφει στα κατασκοπευτικά του καθήκοντα με ένα τρέιλερ 30 δευτερολέπτων γεμάτο δράση που φέρνει πίσω νέα και οικεία πρόσωπα.

Οι Léa Seydoux, Lashana Lynch και Ben Whishaw επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους στην ταινία, ενώ οι νέοι πρωταγωνιστές Rami Malek, Lashana Lynch και Ana de Armas, αποδεικνύουν τις δεξιότητές τους στο τρέιλερ. 

Το «No Time to Die» αποτελεί την τελευταία ταινία του Craig ως Bond, αν και έχει περάσει πολύς καιρός αφού η ταινία έμεινε πίσω αρκετές φορές.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga (Maniac του Netflix), αρχικά ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 πριν αναβληθεί, ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Προγραμματίστηκε αρχικά για τον Νοέμβριο του 2020 και μετά για τον Απρίλιο του 2021, πριν τελικά φτάσει η τωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Οκτωβρίου.