Ο Wentworth Miller μιλά για την διάγνωση του με αυτισμό

o-wentworth-miller-mila-gia-tin-diagnosi-tou-me-autismo
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Τον περασμένο χρόνο ο γνωστός ηθοποιός Wentworth Miller, διαγνώστηκε από αυτισμό και πλέον αποφασίζει να μιλήσει πολύ ανοιχτά.

Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Prison Break», μέσω μιας δημοσίευσης του στο Instagram, εξομολογήθηκε ότι πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό.

«Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει... το να είμαι αυτιστικός είναι αυτό που διαμόρφωσε το ποιος είμαι. Σε ό,τι έχω πετύχει και κατορθώσει»
 
Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός κενού λευκού τετραγώνου, ο Wentworth Miller έγραψε ως λεζάντα: «Το φθινόπωρο κλείνει ένας χρόνος από τότε που έμαθα για τον άτυπο αυτισμό μου… ύστερα από επίσημη διάγνωση. Ήταν μια μακρά, διαδικασία που χρειάστηκε μακροσκελή ενημέρωση…Είμαι ένας μεσήλικας άντρας…. Όχι 5 ετών».
 
Ο Wentworth Miller σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε τέτοιου τύπου διαγνώσεις είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί». Στην ανάρτησή του παραδέχτηκε ότι η διάγνωσή του ήταν «σοκ», αλλά «δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη».
 
«Δεν ξέρω αρκετά για τον αυτισμό, υπάρχουν πολλά που έχω να μάθω ακόμη», έγραψε ο ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που συνειδητά ή ασυνείδητα τον στήριξαν και του έδωσαν τον χώρο που χρειαζόταν.

Ο αντιδράσεις των θαυμαστών του ηθοποιού στην ανάρτησή του ήταν άφθονες και έλαβε σχόλια αγάπης και υποστήριξης.

ΠΗΓΗ: https://www.amna.gr