Η Mandy Moore μιλά για τον ρόλο της Ραπουνζέλ

i-mandy-moore-mila-gia-ton-rolo-tis-rapounzel
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός Mandy Moore είναι έτοιμη να επιστρέψει ως Ραπουνζέλ.

Η Mandy Moore, η οποία δάνεισε τη φωνή της στην Ραπουνζέλ στην ταινία κινούμενων σχεδίων με τίτλο «Tangled» / «Μαλλιά κουβάρια», δήλωσε πρόσφατα στο People ότι είναι «κάτι παραπάνω από χαρούμενη» που αποτελεί μέρος της Ultimate Princess Celebration της Disney εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία.
 
Όπως δήλωσε, «είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη στη ζωή μου και την καριέρα μου. Ήταν τόσες πολλές οι υποψηφιότητες και με επέλεξαν να είμαι μέλος της οικογένειας της Disney, οπότε μπόρεσα να εκπληρώσω τα πιο τρελά μου όνειρα με το να γίνω πριγκίπισσα της Disney».

«Μεγάλωσα τραγουδώντας τη Μικρή Γοργόνα και τον Αλαντίν και την Πεντάμορφη και το Τέρας και δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θα ήμουν μέρος του συνόλου από εμπνευσμένους γυναικείους χαρακτήρες… Έτσι, οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το πνεύμα της Ραπουνζέλ στη ζωή μου, είναι κάτι παραπάνω από χαρά».
 
Φέτος, η Disney Publishing Worldwide κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή βιβλίων με τίτλο Tales of Courage and Kindness, γραμμένα από μια ομάδα διαφορετικών συγγραφέων και εικονογράφων. Η συλλογή των 14 πρωτότυπων ιστοριών, η οποία περιλαμβάνει την ιστορία της Ραπουνζέλ, διερευνά θέματα καλοσύνης και θάρρους.

ΠΗΓΗ: https://www.amna.gr