Νέα σειρά Pokemon έρχεται στις οθόνες μας

nea-seira-pokemon-erxetai-stis-othones-mas
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μια νέα σειρά Pokemon βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας της από την πλατφόρμα του Netflix, σύμφωνα με το Variety.

Αν και το έργο είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, σύμφωνα με το Variety, τη σειρά γράφει ο Joe Henderson, ο οποίος τώρα συμμετέχει στην παραγωγή του «Lucifer», την έκτη και τελευταία σεζόν της οποίας θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. 
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σειρά Pokemon θα κινηθεί στα πρότυπα της ταινίας «Detective Pikachu» με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Justice Elio Smith που κυκλοφόρησε το 2019.

 Η σειρά έρχεται ως συνέχεια της ένταξης στο δίκτυο streaming προγενέστερων σειρών Pokemon, όπως τα «Pokemon: Indigo League» και «Pokemon Journeys». Από την αρχή της κυκλοφορίας το 1995, το franchise των Pokemon,  έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, το παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, βιβλία, manga comics και πολλά άλλα. Η  live-action ταινία, το «Detective Pikachu» αποδείχθηκε επιτυχημένη μετά την κυκλοφορία της αφού κέρδισε πάνω από 430 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με αναφερόμενο προϋπολογισμό 150 εκατομμυρίων δολαρίων.