Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «House of Gucci» με την Lady Gaga

molis-kukloforise-to-trailer-tou-house-of-gucci
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Adam Driver και η Lady Gaga λάμπουν ως κύριος και κυρία Gucci στο τρέιλερ της νέας τους ταινίας «House of Gucci», που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ridley Scott, περιγράφει λεπτομερώς τη δολοφονία του Maurizio Gucci και την πτώση της δυναστείας μόδας της οικογένειας Gucci. Η Lady Gaga υποδύεται την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio, η οποία δικάστηκε και καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του, αφού την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Στα 18 χρόνια που πέρασε στη φυλακή απέκτησε το ψευδώνυμο Black Widow, πριν αποφυλακιστεί το 2016.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα ηθικό άτομο», λέει η Gaga ως Patrizia, «Αλλά είμαι δίκαιη».  Οι επιδείξεις μόδας Gucci, ο γάμος του ζευγαριού και οι άγριες νύχτες στη ντίσκο αποτελούν επίσης μέρος του δράματος που καταλήγει στην δολοφονία.

Το «House of Gucci» γράφτηκε από τον Roberto Bentivegna και είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Sara Gay Forden, «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed». Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Al Pacino, Jared Leto και Jeremy Irons.

Δείτε το trailer 

 

Γυρισμένο στην Ευρώπη, το «House of Gucci» σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της Gaga μετά από το «A Star Is Born», η οποία απέσπασε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

Τον Απρίλιο, η Patrizia Gucci, το δισέγγονο του Guccio Gucci, δήλωσε στο Associated Press ότι ανησυχεί ότι η ταινία «ξεπερνά την πραγματική ιστορία και εισχωρεί στην ιδιωτική ζωή των κληρονόμων του Guccio Gucci».

 «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας. Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να κερδίσουν, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Χόλιγουντ. … Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για όλα. Υπάρχει όμως ένα όριο», δήλωσε.