O Dev Patel μιλάει για τη χειρότερη ταινία που έπαιξε

o-dev-patel-milaei-gia-ti-xeiroteri-tainia-pou-epaikse
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Αν και ο Dev Patel είναι πλέον καταξιωμένος ηθοποιός, όπως ο ίδιος λέει δεν ήταν πάντα έτσι.

Μιλώντας στους New York Times παραδέχτηκε ότι παλιότερα είχε απογοητεύσει τους manager του, καθώς απέρριπτε τη συμμετοχή σε μεγάλες παραγωγές. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει «Ίσως ήταν ένας φόβος για το πώς θα ταιριάξω σε αυτόν τον κόσμο».
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε, χωρίς να την κατονομάσει, και στη συμμετοχή του στη χειρότερη ταινίαQ «Δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρω, αλλά κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο IMDb και θα καταλάβετε ποια είναι», είπε χαρακτηριστικά.
 
Όπως αναφέρουν οι Times, υποθέτουν ότι πρόκειται για την ταινία «The Last Airbender» του 2010. Η ταινία κέρδισε πέντε Χρυσά Βατόμουρα, ενώ ο Patel την υποψηφιότητα για τον χειρότερο δεύτερο αντρικό ρόλο. Στην ταινία έπαιξε τον πρίγκιπα Ζούκο.
 
Ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι υπέκυψε στην πίεση και τόνισε ότι παραδέχεται όλους τους ηθοποιούς που παίζουν σε ταινίες της Marvel, προσθέτοντας ότι «δεν ένιωθε άξιος» για την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ 2017 για την ερμηνεία του στην ταινία Lion, η οποία του χάρισε επίσης υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες.

ΠΗΓΗ: https://www.amna.gr/