H Rebel Wilson αναδημιουργεί το βίντεο της Britney Spears για νέα ταινία του Netflix

h-rebel-wilson-anadimiourgei-to-binteo-tis-britney-spears-you-drive-me-crazy-gia-nea-tainia-tou-netflix
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Η ζωή μου είναι τρελή αυτή τη στιγμή» έγραψε στη φωτογραφία της που δημοσίευσε στα social media, η Rebel Wilson.

Η 41χρονη ηθοποιός γύρισε πρόσφατα το εμβληματικό μουσικό βίντεο της Britney Spears από το 1999 για το «(You Drive Me) Crazy», δίνοντας μια δική της εκδοχή, φορώντας το λαμπερό σμαραγδένιο πράσινο τοπάκι της τραγουδίστριας. Η Wilson δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το κλιπ στο Instagram της, γράφοντας, «Η ζωή μου είναι τρελή αυτή τη στιγμή».

Η ανάρτηση ήρθε αφού μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία από τα παρασκήνια της επερχόμενης κωμωδίας του Netflix «Senior Year» , στην οποία η Wilson ήταν ντυμένη με τη στολή σερβιτόρας της Spears.

«Μπορείτε να πείτε ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Britney! Έγραψε στη λεζάντα της στο TikTok . «Έτσι και στη νέα μου ταινία Senior Year ο χαρακτήρας μου την αγαπάει και τη χρησιμοποιούμε, δίνοντάς μας έμπνευση.»

Σε ένα άλλο βίντεο, η ηθοποιός του Pitch Perfect αποκάλυψε ακόμη περισσότερα με τις διάφορες αλλαγές κοστουμιών και αποκάλυψε ότι το Senior Year θα κάνει πρεμιέρα το 2022. Σύμφωνα με το IMDb , το «Senior Year» ακολουθεί τη Wilson καθώς «μια 37χρονη γυναίκα ξυπνάει από κώμα 20 ετών και επιστρέφει στο λύκειο, όπου κάποτε ήταν δημοφιλής μαζορέτα».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Alicia Silverstone , Angourie Rice , Sam Richardson, Justin Hartley , Zoe Chao , Mary Holland και Chris Parnell. Η Wilson, η  οποία έχασε 60 κιλά πέρυσι , έχει μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι απώλειας βάρους της.

Όπως έχει εξηγήσει σε συνεντεύξεις της, η απώλεια βάρους δεν αφορούσε ποτέ τον αριθμό των κιλών.

«Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να είμαι αδύνατη… Δεν επικεντρώνομαι πολύ στους αριθμούς. Εξακολουθώ να μοιάζω σε μένα. Μου αρέσει να έχω καμπύλες και εξακολουθώ να είμαι σούπερ καμπυλοτή αλλά απλά σε μια πιο υγιεινή έκδοσή μου. Αυτός ήταν ο στόχος μου… προσπαθώ να ενθαρρύνω τον καθένα να είναι η πιο υγιεινή έκδοση του εαυτού του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μικρότερο σε μέγεθος - σημαίνει απλώς ότι δεν υιοθετώ ανθυγιεινές συνήθειες. Μου αρέσει να πιστεύω ότι φαίνομαι όμορφη σε όλα τα μεγέθη.»