Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε ότι η Blake Lively τον βοήθησε πολύ με το σενάριο του Deadpool

o-ryan-reynolds-apokalupse-oti-i-blake-lively-ton-boithise-polu-me-to-senario-tou-deadpool-blake-lively-ton-boithise-polu-me-to-senario-tou-deadpool
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Ryan Reynolds πλέκει τα εγκώμια της Blake Lively λέγοντας ότι είναι «ένα πραγματικά ταλαντούχο, ξεχωριστό είδος ανθρώπου».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του ηθοποιού στο SiriusXM, για την προώθηση της νέας του ταινίας, «Free Guy», ο 44χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μερικών από τις καλύτερες ταινίες του στην μεγάλη οθόνη.

«Η Blake είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, ξεχωριστό είδος ανθρώπου σε αυτή τη βιομηχανία ψυχαγωγίας που δουλεύουμε», είπε χαρακτηρίστηκα ο Reynolds. «Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool και σε άλλου είδους ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία», πρόσθεσε.

Το θέμα της συζήτησης προέκυψε όταν ο Reynolds ερωτήθηκε από τους θαυμαστές του ποιο ήταν το καλύτερο κομμάτι τού να είναι κανής παντρεμένος με την Blake Lively, μια ερώτηση που ώθησε τον Reynold να μιλήσει για το πώς γίνονται κάποια από τα έργα του.

«Γράφω σε πολλές ταινίες μου. Αυτό αποτελεί έναν μηχανισμό επιβίωσης για μένα εδώ και πολύ καιρό. Μερικές φορές παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό, μερικές φορές όχι», εξήγησε.

«Υπάρχουν πολλά που έχω κάνει αλλά στην πραγματικότητα γι’ αυτά ευθύνεται η Blake. Η Blake έμπαινε στο δωμάτιο, έπιανε το πληκτρολόγιο και με ρωτούσε: «Τι λες γι΄ αυτό;» και της απαντούσα ότι αυτό που έγραψε ήταν απίστευτο... Ξέρετε, είναι αστείο. Ίσως επειδή υπάρχει ένας εγγενής σεξισμός στην επιχείρηση. Θα το πω πολλές φορές, ότι η Blake το έγραψε αυτό και όχι εγώ».

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασετη 10η επέτειο του πρώτου τους ραντεβού νωρίτερα αυτόν τον μήνα με γλυκές αναρτήσεις στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η Blake Lively έγραψε: «10 χρόνια μετά και εξακολουθούμε να βγαίνουμε όπως στο πρώτο ραντεβού μας…αλλά με πολύ πιο άνετα παπούτσια».