Netflix: Το «Red Notice» των Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot είναι η «μεγαλύτερη» ταινία

to-red-notice-ton-dwayne-Johnson-ryan-reynolds-kai-gal-gadot-einai-i-megaluteri-tainia-tou-netflix-pou-egine-pote-megaluteri-tainia-tou-netflix-pou-egine-pote
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο πρόεδρος παραγωγής της Seven Bucks Productions, Hiram Garcia, χαρακτήρισε τοω «Red Notice» ως «τη μεγαλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ το Netflix».

Η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης του Netflix, με πρωταγωνιστές τον Dwayne «The Rock» JohnsonGal Gadot και Ryan Reynolds, είναι «η μεγαλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ το Netflix», σύμφωνα με τον πρόεδρο παραγωγής της Seven Bucks Productions, Hiram Garcia, ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας.

«Το Red Notice  είναι μια τόσο διασκεδαστική ταινία! Είναι η μεγαλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ το Netflix και οι συνεργάτες μας ήταν απίστευτοι», δήλωσε ο Garcia σε συνέντευξή του στο Collider.

«Η Gal, ο Ryan και ο DJ έχουν τόσο εκπληκτική χημεία και ταιριάζουν απίστευτα μαζί», δήλωσε ενθουσιασμένος. «Απλώς δεν μπορείς να τους χορτάσεις. Επιπλέον, η ταινία έχει μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα, με τον DJ να είναι πράκτορας του FBI που κυνηγάει τους πιο περιζήτητους κλέφτες τέχνης στον κόσμο.»

Ο Garcia αναφέρθηκε επίσης στην επερχόμενη ταινία ως μια «πραγματικά μεγάλη περιπέτεια που σκανδαλίζει τον κόσμο και που νομίζω ότι έχουμε ανάγκη περισσότερο αυτή τη στιγμή… Είμαστε πολύ περήφανοι για την ταινία και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο… Στην ουσία, βλέπετε τους Black Adam, Deadpool και Wonder Woman σε μια άλλη εκδοχή στην οθόνη. Ποιος δεν θα ήθελε να το δει αυτό;»

Το Red Notice  θα είναι η πρώτη παραγωγή του Netflix τόσο για τον Johnson, όσο και για τον Gadot. Ο  Reynolds έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με την υπηρεσία ροής στο «6 Undergroun»d το 2019.