Ο Kit Harington μιλάει για τον αγώνα του με τον εθισμό

o-kit-harington-milaei-gia-ton-agona-tou-me-ton-ethismo
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Είμαι ένας πολύ, πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος, νηφάλιος άνθρωπος», δήλωσε ο Harington στους The Sunday Times.

Ο σταρ του Game of Thrones επισκέφθηκε μια μονάδα αποκατάστασης για τον εθισμό του το 2019 και καλωσόρισε ένα αγοράκι με τη σύζυγό του, Rose Leslie, νωρίτερα φέτος.

Ο Kit Harington έπρεπε να ξεπεράσει κάποια προσωπικά ζητήματα πριν γίνει γονιός με τη σύζυγό του, Rose Leslie.

Ο δύο φορές υποψήφιος για βραβείο Emmy, 34 ετών ηθοποιός, αποκάλυψε πρόσφατα ότι «πέρασε αρκετά φρικτά πράγματα» μετά το τέλος του Game of Thrones το 2019. «Τα πράγματα που μου συνέβησαν από τότε που τελείωσε το Thrones και που συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της σειράς ήταν μια αρκετά τραυματική εμπειρία και περιελάμβαναν το αλκοόλ», είπε στους The Sunday Times.

«Φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι ότι είσαι κακός άνθρωπος, νιώθεις ότι είσαι ντροπιασμένος. Και νιώθεις ότι δεν υπάρχει διέξοδος, αυτό ακριβώς είσαι. Και το να είσαι νηφάλιος είναι μια διαδικασία… Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που έμαθα πρόσφατα είναι ότι η έκφραση «μια λεοπάρδαλη δεν αλλάζει τα σημάδια της» είναι εντελώς ψευδής: μια λεοπάρδαλη πράγματι αλλάζει τα σημάδια της. Αυτό με βοήθησε πραγματικά και ήταν κάτι στο οποίο προσκολλήθηκα, η ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτήν την τεράστια θεμελιώδη αλλαγή στο ποιος ήμουν και πώς θα ακολουθήσω τη ζωή μου».

Παλαιότερα, τον Μάιο του 2019, παραδέχθηκε ότι νοσηλευόταν για αποτοξίνωση «κυρίως από το αλκοόλ».

Ο Harington μοιράστηκε με τους The Sunday Times ότι είχε επίσης σκέψεις αυτοκτονίας. «Πέρασα περιόδους πραγματικής κατάθλιψης», εξήγησε, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως το να μιλάει ανοιχτά γι’ αυτό «ίσως βοηθήσει κάποιον, κάπου. Έχω περάσει κάτι, που είναι η προσωπική μου ιστορία. Αν βοηθάει κάποιον, αυτό είναι καλό».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι πρώτοι τρεις μήνες της πατρότητας ήταν «ελαφρώς βασανιστικοί», χαρακτηρίζοντάς τους ως «ένα είδος κόλασης». «Υπάρχει κάτι με την απόκτηση ενός παιδιού που είναι το πιο κουραστικό πράγμα», είπε. «Βγάζω το καπέλο σε όλους του γονείς. Οποιοσδήποτε γονιός, είναι ιδιοφυΐα. Δεν ξέρω πώς το κάνουν. Γιατί είναι το πιο εξαντλητικό πράγμα, είναι πιο κουραστικό από ό,τι έκανα στο Thrones».

Ο περήφανος μπαμπάς φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η ζωή του πλέον είναι «υπέροχη» με την οικογένειά του. «Έχω ένα παιδί και η σχέση μου είναι λαμπρή ... Είμαι ένας πολύ, πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος, νηφάλιος άνθρωπος», παραδέχτηκε.

Ο Harington αναμένεται να εμφανιστεί στη συνέχεια σε ένα επεισόδιο της νέας σεζόν του Modern Love, που θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime στις 13 Αυγούστου.