Ο David Schwimmer δεν βγαίνει με τη Jennifer Aniston

o-david-schwimmer-den-bgainei-me-ti-Jennifer-aniston-para-tis-fimes
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer αποκάλυψαν στην ειδική επανέκδοση της σειράς «Τα Φιλαράκια», ότι κάποτε υπήρξε κάτι μεταξύ τους, αν και δεν είχαν ποτέ σχέση.

Ο David Schwimmer δεν βγαίνει με την Jennifer Aniston, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Μετά από δημοσίευση του Closer νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα που ισχυριζόταν ότι οι δύο σταρ είχαν ρομαντική σχέση, ένας εκπρόσωπος του Schwimmer δήλωσε στο βρετανικό πρακτορείο The Sun ότι «δεν υπάρχει αλήθεια» στις φήμες.

Τον Μάιο, οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς αποκάλυψαν ένα μυστικό φλερτ offscreen μεταξύ της Aniston και του Schwimmer, η οποίοι στην κωμική σειρά ήταν ζευγάρι ως Rachel Green και Ross Geller. Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής, ο οικοδεσπότης James Corden ρώτησε το καστ αν υπήρξε κάποιο ρομάντζο μεταξύ τους.

Όταν η Aniston παρότρυνε τον Schwimmer να απαντήσει στην ερώτηση, εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε «μεγάλη συμπάθεια» για εκείνη. «Κατά κάποιον τρόπο υπήρχε πάντα συμπάθεια μεταξύ μας, αλλά πάντα κάποιος από τους δυο ήταν σε σχέση και έτσι δεν ξεπεράσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Αντί να ενεργούν με βάση τα συναισθήματά τους, η Aniston εξήγησε ότι «διοχέτευαν» τα πάντα στους διάσημους χαρακτήρες τους. «Ήμασταν σε σχέσεις και δεν ήταν πάντα η κατάλληλη στιγμή και δεν θα λειτουργούσε», είπε. «Η ομορφιά ήταν ότι τα συναισθήματα που είχαμε κυριολεκτικά τα διοχετεύσαμε στον Ρος και τη Ρέιτσελ και νομίζω ότι αυτός είναι ίσως και ο λόγος που είχε τέτοια απήχηση».

Ο Schwimmer ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη  Zoe Buckman, με την οποία έχει μια κόρη. Η Aniston ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt  από το 2000 έως το 2005 και αργότερα παντρεύτηκε τον Justin Theroux , από τον  οποίο χώρισε  το 2018.