Η Halle Berry αποκαλύπτει ότι έσπασε τα πλευρά της στα γυρίσματα της ταινίας «Bruised»

i-halle-berry-apokaluptei-oti-espase-polla-pleura-sta-gurismata-tis-neas-tainias-bruised
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Halle Berry αποκάλυψε πρόσφατα πόσο μακριά ήταν διατεθειμένη να φτάσει για να διασφαλίσει ότι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, στο «Bruised», θα ξεπερνούσε τα όρια.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η νικήτρια του Όσκαρ είπε ότι έσπασε δύο πλευρα την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. Διευκρίνισε ότι δεν ήταν τα ίδια πλευρά που έσπασε κατά τη μαγνητοσκόπηση του «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» του 2019.

«Όταν σπας κάτι, γίνεταιπιο δυνατό. Συνήθως δεν σπας τα ίδια κόκκαλα δύο φορές», είπε η Berry, εξηγώντας ότι επέλεξε να αντιμετωπίσει τον πόνο γιατί, κατά τη διάρκεια του «John Wick», ο τραυματισμός της οδήγησε την παραγωγή να σταματήσει.

«Το είπα στον σκηνοθέτη και το είπαν στην ασφάλειά μου. Έπρεπε να κλείσουμε για μήνες και ήταν μια μεγάλη δοκιμασία», θυμάται η 54χρονη ηθοποιός. «Επειδή ήταν μια ανεξάρτητη ταινία, δεν είχαμε μεγάλο μπάτζετ. Ο σκηνοθέτης μου είπε: Δεν ήρθα τόσο μακριά και δεν προσπάθησα τόσο σκληρά για να γυρίσω σπίτι».

Ο Eric Brown, ο οποίος εργάστηκε ως συντονιστής για το «Bruised», σημείωσε πόσο εντυπωσιασμένος ήταν από την αποφασιστικότητα της Halle Berry.

«Ήταν ένας τρελός τραυματισμός», δήλωσε ο Brown στο Entertainment Weekly. «Η Halle είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Έχω συνεργαστεί με τόσους ηθοποιούς και σχεδόν κανένας από αυτούς δεν έχει τέτοια ηθική»

Το «Bruised» είναι ένα δράμα στο οποίο η Berry υποδύεται έναν ατιμασμένο μαχητή MMA σε μια πορεία προς τη λύτρωση και κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο Netflix.