Η κόρη της Lucille Ball λέει ότι η Nicole Kidman είναι «εκπληκτική» ως η μαμά της

i-kori-tis-lucille-ball-leei-oti-i-nicole-kidman-einai-ekpliktiki-os-i-mama-tis-mama-tis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Lucie Arnaz επαίνεσε την «θεαματική δουλειά» της Kidman που υποδύεται τη Lucille Ball στο «Being the Ricardos», προσθέτοντας ότι η ηθοποιός έχει «διάθεση και class».

Η Nicole Kidman έχει ήδη κερδίσει την κόρη της Lucille Ball με την ερμηνεία της στην επερχόμενη ταινία για την κωμική ηθοποιό. 

Η 54 ετών Kidman πρόκειται να παίξει τη Ball στην πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Aaron Sorkin, «Being the Ricardos», η οποία ακολουθεί την κωμικό και σύζυγό της, Desi Arnaz (Javier Bardem), κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας την περίοδο παραγωγής της σειράς «I Love Lucy». Η Kidman έλαβε το απόλυτο κομπλιμέντο από την κόρη του ζευγαριού, Lucie Arnaz, η οποία επαίνεσε την «θεαματική» ερμηνεία της Nicole Kidman ως μητέρα της στο επερχόμενο δράμα. 

Μιλώντας στο Palm Springs Life, η 70 ετών Arnaz είπε ότι επισκέφτηκε το σετ του «Being the Ricardos» για δύο ημέρες, περιγράφοντας αυτό που έβλεπε τότε ως «εξαιρετικά αριστοκρατικό και πρώτης τάξεως» και επαινώντας το καστ χαρακτηρίζοντάς τους «πραγματικά υπέροχους ερμηνευτές». 

Η Arnaz επικρότησε την Kidman ειδικά για την ερμηνεία της. 

«Η Nicole έκανε μια καταπληκτική δουλειά. Οι δύο μέρες που παρακολούθησα ήταν και οι δύο σαν μικρές αναδρομές, μιας και έπαιζε τη Lucy στα τέλη της δεκαετίας του '30 και στα μέσα της δεκαετίας του '40. Εκείνη την περίοδο δεν είχε ακόμα τη φήμη της Lucy Ricardo… Αυτό που έκανε ήταν εκπληκτικό. Έχει τόσο ευπρέπεια και κλάση.»

Αν και  η Arnaz δεν είχε παρά μόνο επαίνους να πει για την Kidman, είπε ότι ευχόταν ο Sorkin να μην είχε συμπεριλάβει ορισμένες σκηνές στην ταινία. 

Όπως δηλώνει, πολλές φορές σκέφτηκε ότι «αυτό δεν συνέβη ποτέ» ή «αυτό δεν είναι αλήθεια».

Τον περασμένο μήνα, η Kidman σε μια συνέντευξη με το Variety, αποκάλυψε τη διαδικασία του να παίζει τη Ball, η οποία περιλάμβανε τον τρόπο ομιλίας της. 

«Έπρεπε να αφιερώσω πολύ χρόνο στη Lucille Ball, γιατί έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει…  Είμαι πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής μου αυτή τη στιγμή… Είμαι σε ελεύθερη πτώση» δήλωσε. «Θα ήθελα να είμαι αστεία. Ποτέ δεν είμαι αστεία»