Ο Anthony Mackie θα επιστρέψει στο «Captain America 4»

o-anthony-mackie-tha-epistrepsei-sto-captain-america-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Anthony Mackie& θα συμμετάσχει επίσημα στην επερχόμενη ταινία «Captain America 4» της Marvel Studios, σε σενάριο του συγγραφέα του «The Falcon and the Winter Soldier», Malcolm Spellman.

Ο Mackie εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Sam Wilson (γνωστός και ως Falcon) στο «Captain America: The Winter Soldier» του 2014 και επανέλαβε τον ρόλο στις πέντε επόμενες ταινίες της Marvel Cinematic Universe. Αφού ο Steve Rogers του Chris Evans πέρασε την ασπίδα του Captain America στο τέλος των «Avengers: Endgame», ο Wilson φόρεσε επίσημα τον μανδύα κατά τη διάρκεια της σειράς του Disney Plus, «The Falcon and the Winter Soldier».

Τον Απρίλιο, το Variety ανέφερε ότι μια τέταρτη ταινία «Captain America» ​​ήταν σε εξέλιξη, με τον Spellman να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον συγγραφέα Dalan Musson.

Δεν έχει οριστεί περαιτέρω το καστ, αν και με τον Mackie να συμμετέχει επίσημα, αρκετοί άλλοι ηθοποιοί από το «FAWS» θα μπορούσαν να παίξουν στην ταινία, πρώτοι μεταξύ αυτών, ο συμπρωταγωνιστής του Sebastian Stan και ο Wyatt Russell.