«The Crown»: Η Elizabeth Debicki ως Diana και ο Dominic West ως Κάρολος στην 5η σεζόν

the-crown-i-elizabeth-debicki-os-prigkipissa-diana-kai-o-dominic-west-os-prigkipas-karolos-stin-5i-sezon-dominic-west-os-prigkipas-karolos-stin-5i-sezon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Το Netflix κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά στην εμφάνιση της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσας Diana και του Dominic West ως πρίγκιπα Charles στο «The Crown».

Η 5η σεζόν, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα, παρουσιάζει τη Debicki ως την πριγκίπισσα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και τον West ως τον αποξενωμένο σύζυγό της.

Η Debicki παίρνει τη σκυτάλη από την Emma Corrin, η οποία έπαιξε την Diana στην 4η σεζόν, όταν γνώρισε και παντρεύτηκε τον νεαρό πρίγκιπα Charles (Josh O'Connor) και αντιμετώπισε το άγχος της παγκόσμιας φήμης. Η Diana αντιμετώπιζε μια διατροφική διαταραχή και είχε σχέση με τον James Hewitt (Daniel Donskoy), όταν έμαθε για το εξωσυζυγικό ειδύλλιο του πρίγκιπα Κάρολου με την Camilla Parker Bowles (Emerald Fennel).

Η  Debick είναι επίσης γνωστή για τον ρόλο της στο «Tenet» του Christopher Nolan και για τους ρόλους της ως Ayesha στο «Guardians of the Galaxy Vol. 2 »και Alice στο «Widows».

Ο West, που παίρνει τη θέση του O’Connor, εμφανίστηκε πρόσφατα στο πλευρό της Lily James στη μίνι σειρά «The Pursuit of Love», ενώ είναι επίσης στη μέση των γυρισμάτων του «Downton Abbey 2» και «Call My Agent (UK)».

Το «The Crown» έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο Netflix το 2016 με την προϋπόθεση να ακολουθήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια μέσα στις δεκαετίες, ξεκινώντας με το θάνατο του George VI και την επακόλουθη στέψη της κόρης του, βασίλισσας Ελισάβετ Β, το 1952.

Η 5η σεζόν πιθανότατα θα δει την οικογένεια μέσα από το λεγόμενο «annus horribilis» της βασίλισσας το 1992, κατά το οποίο τρία από τα τέσσερα παιδιά της χώρισαν από τους συντρόφους τους-συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Κάρολου και της Diana -καθώς και η δημόσια αποκάλυψη της σχέσης του Κάρολου με την Camilla.

Δεν είναι σαφές εάν η 5η σεζόν θα επεκταθεί τόσο ώστε να συμπεριλάβει τον θάνατο της Diana το 1997 στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ή αν αυτό πρέπει να περιμένει μέχρι την 6η σεζόν, η οποία λέγεται ότι είναι η τελευταία. Οι παραγωγοί αρνήθηκαν επίσης να πουν εάν θα απεικονίσουν μια αναπαράσταση της συντριβής στη σειρά.