Η Jennifer Hudson υπερασπίζεται το Cats: «H ταινία είναι παρεξηγημένη»

i-Jennifer-hudson-uperaspizetai-to-cats-leei-oti-i-tainia-einai-pareksigimeni-tainia-einai-pareksigimeni
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Αν και οι κριτικές για την κινηματογραφική έκδοση του «Cats» του 2019, δεν είναι ιδιαίτερα θετικές, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της σταρ Jennifer Hudson.

Μιλώντας στο Total Film, η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε το κινηματογραφικό μιούζικαλ του 2019, το οποίο δεν πήγε καλά στα ταμεία και καταδικάστηκε σε διάφορες βραδιές βραβείων.

Σε αντίθεση με ορισμένους, η Hudson απέδειξε πόσο νοιάζεται για την ταινία, λέγοντας: «Ξέρετε τι; Νομίζω ότι ήταν κάπως υπερβολικό. Ήταν άτυχο και παρεξηγημένο… Νομίζω ότι αργότερα οι άνθρωποι θα το δουν διαφορετικά. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι ακόμα πολύ περήφανη και ευγνώμων που ήμουν μέρος του», συνέχισε η σταρ του «Respect», προσθέτοντας ότι είναι τιμή της που έπαιξε την Grizabella - η οποία ερμηνεύει το πιο διάσημο τραγούδι του μιούζικαλ, «Memory».

Επιπλέον, η Hudson αποκάλυψε ότι το «Cats» την ενέπνευσε να ανοίξει την καρδιά και το σπίτι της σε δύο πραγματικές γάτες. Είπε ότι ονόμασε ακόμη και τα νέα της αιλουροειδή μετά από τους χαρακτήρες της Grizabella και του Macavity, τον οποίο έπαιξε ο Idris Elba στην ταινία.

«Είναι το καλύτερο πράγμα που είχα ποτέ. Τα αγαπώ τόσο πολύ».

Το «Cats» προβλήθηκε επίσης στο Rotten Tomatoes  όπου αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογία 19%.