Ο Hugh Jackman για τον 25χρονο γάμο του: «Ένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μου»

hugh-Jackman
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness παντρεύτηκαν το 1996 στην πατρίδα τους την Αυστραλία και εξακολουθούν να αγαπιούνται, 25 χρόνια μετά!

Ο Jackman, ο οποίος γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου του με την Furness τον Απρίλιο, είπε στον Hoda Kotb σε συνέντευξή του στην εκπομπή Today, ότι ο γάμος του δεν ήταν τόσο δύσκολος.

«Οι άνθρωποι συχνά λένε Θεέ μου, ο γάμος έχει τόση δουλεια. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ζήσεις, αλλά δεν είναι έτσι», παραδέχτηκε ο 52χρονος Jackman. «Ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μου».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης λαμπρά για τη σύζυγό του, με την οποία μοιράζεται τον 21χρονο γιο τους, Oscar και τη 16χρονη κόρη τους, Ava. Ο Jackman γνώρισε τη Furness στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς Correlli και έκαναν το γάμο τους τον Απρίλιο του 1996, σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη.

«Η Deb είναι το πιο αισιόδοξο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε. «Αν αναρωτηθείτε ποτέ ποιος είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην αίθουσα, η Deb κερδίζει.»

Τον Απρίλιο, ο Jackman μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους στο Instagram, καθώς συμπλήρωσαν 25 χρόνια, με ένα γλυκό αφιέρωμα. «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Deb είναι τόσο φυσικό όσο η αναπνοή», έγραψε στη λεζάντα.

«Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί», συνέχισε ο Jackman. «Στα 25 χρόνια μας η αγάπη μας έχει γίνει βαθύτερη. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι πιο συναρπαστική. Η μάθηση ακόμα μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιράζομαι την αγάπη μας, τη ζωή μας και την οικογένειά μας. Έχουμε μόλις ξεκινήσει, Deb, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!»