Η Rosie Huntington-Whiteley έγκυος για δεύτερη φορά με τον Jason Statham

i-rosie-huntington-whiteley-einai-egkuos-me-deutero-moro-me-ton-Jason-statham
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley έχουν ήδη τον 4χρονο γιο τους, Jack Oscar, και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε στο Instagram ότι είναι έγκυος, περιμένοντας το δεύτερο μωρό της με τον αρραβωνιαστικό της σταρ Jason Statham.

«Taaa daahhh !! #round2», έγραψε το μοντέλο, στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από selfies στον καθρέφτη που έδειχναν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο 54χρονος Statham και η 34χρονη Huntington-Whiteley αποκάλυψαν ότι ήταν αρραβωνιασμένοι στις Χρυσές Σφαίρες του 2016, όταν το μοντέλο έδειξε το δαχτυλίδι της καθώς περπατούσε αγκαλιά με τον Statham στο κόκκινο χαλί και ενώ ήταν ήδη μαζί για εννέα περίπου χρόνια.

Το αγοράκι τους γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 2017.

Ενώ σπάνια μοιράζονται φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή ως οικογένεια, η ηθοποιός του Mad Max: Fury Road δημοσίευσε ένα αφιέρωμα την Ημέρα του Πατέρα τον Ιούνιο, γράφοντας: «Πώς να περιγράψεις μια αγάπη; Καλή Ημέρα των Πατέρων @jasonstatham σε αγαπάμε».

Η μελλοντική μητέρα δύο παιδιών δήλωσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2019Q «Νομίζω ότι ο Jack είναι το πιο χαριτωμένο πλάσμα στον κόσμο και θέλω να το φωνάξω. Η μητρότητα είναι απλώς ένα υπέροχο ταξίδι πολλών αναβάσεων και πτώσεων ... κάθε μέρα υπάρχει ένα νέο σύνολο προκλήσεων και ένα νέο σύνολο θριάμβων».

«Στην καρδιά όλων είναι η οικογένειά μου και η σιγουριά ότι είναι καλά και ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται και ότι είμαι αφοσιωμένη ως γονέας με κάθε δυνατό τρόπο», εξήγησε εκείνη την εποχή.