Η Marilyn Eastman νεκρή στα 87 της

marilyn-eastman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο γιος της δήλωσε ότι δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο απολάμβανε τη στοργή και την προσοχή που της έδειξαν οι αμέτρητοι θαυμαστές της.

Η Marilyn Eastman, γνωστή για τους ρόλους της ως ηθοποιός και παραγωγός στο Night of the Living Dead, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 87 ετών.

Ο γιος της, John Eastman, ανακοίνωσε την είδηση στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι πέθανε στον ύπνο της στην Τάμπα της Φλόριντα και ότι επιθυμία της ήταν να ταφεί στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Το ίδρυμα George A. Romero μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στην ηθοποιό τη Δευτέρα, γράφονταςQ «Με μεγάλη μας θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο της Marilyn Eastman στις 22/8/21. Ελάτε μαζί μας να ευχηθούμε στην οικογένειά της ειρήνη σε αυτό την οδυνηρή περίοδο του χρόνου».

Ο γιος της Eastman μίλησε για την αμοιβαία εκτίμηση που είχε η ηθοποιός με τους θαυμαστές της στο «Night of the Living Dead» και για το τι σήμαιναν για αυτήν αυτές οι σχέσεις.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο απολάμβανε τη στοργή και την προσοχή που της έδειξαν οι αμέτρητοι θαυμαστές του «NOLD» και μέχρι πριν από αρκετές εβδομάδες, σχεδίαζε προσωπικές εμφανίσεις», είπε.

Ο John γιόρτασε επίσης την κληρονομιά της μητέρας του πίσω από την κάμερα, γράφοντας: «Εκτός από τον εμβληματικό της ρόλο ως Helen Cooper στην κλασσική ταινία τρόπου του 1968, «Night of the Living Dead», η Marilyn ήταν μια ερμηνεύτρια σκηνής, τηλεόρασης και ραδιοφώνου καθώς και συγγραφέας και παραγωγός».