Ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστής του «Oblivion Song»

o-Jake-gyllenhaal-tha-protagonistisei-stin-prosarmogi-tou-komiks-tou-robert-kirkman-oblivion-song
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Jake Gyllenhaal πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «Oblivion Song», μια διασκευή του γραφικού μυθιστορήματος του Robert Kirkman και του Lorenzo De Felici.

Η New Republic Pictures ανακοίνωσε ότι επέλεξε να μετατρέψει την ιστορία σε ταινία μεγάλου μήκους. Η εταιρεία παραγωγής του Gyllenhaal, Nine Stories, θα παράγει την ταινία μαζί με τους Riva Marker και Kirkman μέσω της Skybound Entertainment. 

Ο Kirkman είναι πιο γνωστός για τη συν-δημιουργία των «The Walking Dead» και «Invincible» και εκτός από τη συγγραφή Marvel Comics όπως τα «Ultimate X-Men» και «Irredeemable Ant-Man», κυκλοφόρησε από το Image Comics το 2018, το «Oblivion Song» το οποίο εξιστορεί την ιστορία του Nathan Cole. Ο πρωταγωνιστής ρισκάρει τη ζωή του καθημερινά σε μια προσπάθειά του να σώσει όσους ζουν ακόμα στο Oblivion, έναν αποκαλυπτικό κολασμένο τόπο στη Φιλαδέλφεια που χάθηκε μαζί με 300.000 πολίτες.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα βρούμε τόσο σπουδαίους συνεργάτες στο New Republic and Nine Stories. Και οι δύο εταιρείες έχουν τεράστια φήμη για κορυφαίες ιστορίες στο υψηλότερο επίπεδο και ανυπομονούμε να δούμε τον Jake να ζωντανεύει αυτόν τον χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο Kirkman σε δήλωσή του. «Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα που είναι τόσο παθιασμένη με αυτό το κόμικ όσο και εμείς».

Ο Gyllenhaal αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ δράσης του Michael Bay, «Ambulance», για την Universal, καθώς και στο «The Guilty» του Antoine Fuqua για το Netflix.