Ο Christian Bale σε ρόλο πάστορα που έγινε λαθρέμπορος ναρκωτικών

o-christian-bale-se-rolo-pastora-pou-egine-lathremporos-narkotikon
ΤΡΙΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Το 2019, το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο - έρευνα με τίτλο «The Church of Living Dangerously» που αφορούσε την ανόδου και την πτώση του John Lee Bishop, του δημοφιλούς πάστορα του Όρεγκον που έγινε λαθρέμπορος ναρκωτικών για καρτέλ στο Μεξικό.

Πλέον, η New Regency αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για την ιστορία του David Kushner, με τον Christian Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαβόητου ιεροκήρυκα.

Η ταινία εξιστορεί τα σκληρά παιδικά χρόνια και την περίοδο που ο John Lee Bishop ήταν δημοφιλής ιεροκήρυκας στο Πόρτλαντ, τη σχέση του με τον γιο του, τη χρήση ναρκωτικών και τέλος την εμπλοκή του με την διακίνηση.  Ο Bishop συνελήφθη το 2017 και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, και φέρεται να έχει δώσει έγκριση για τη δημιουργία ταινίας με θέμα τη ζωή του.

Για την κινηματογραφική μεταφορά του «The Church of the Living Dangerously» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σκηνοθέτης, ωστόσο, το Deadline αναφέρει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Charles Randolph θα γράψει το σενάριο.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Christian Bale,  New Regency, η Ellen Goldsmith Vein και ο Eric Robinson του The Gotham Group.