Η HER στον πρώτο της ρόλο

i-her-ston-proto-tis-rolo
ΤΡΙΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η HER υπέγραψε για τον πρώτο της μεγάλο υποκριτικό ρόλο, στην επερχόμενη ταινία «The Color Purple» της Warner Bros.

Η HER είναι ήδη βραβευμένη με Όσκαρ καλλιτέχνης, κερδίζοντας τον Απρίλιο το βραβείο για το τραγούδι της «Fight For You», από την ταινία «Judas and the Black Messiah.» της Warner Bros. Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός έχει επίσης κερδίσει τέσσερα Grammy.

Στο εξώφυλλο της στο Variety, η 23χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει κορυφαία μουσικός και κορυφαία ηθοποιός.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να κάνω. Οι άνθρωποι δεν βλέπουν πραγματικά την κωμική και διασκεδαστική πλευρά μου, εκτός από την περίπτωση που υποδύομαι τη θεία μου», είπε, γελώντας. «Αλλά σίγουρα θέλω να κάνω πολύ περισσότερα φωνητικά και κωμωδίες, αλλά και μερικούς σοβαρούς ρόλους.»

Μιλώντας για τον εαυτό της, συνέχισε: «Προσπαθώ να τα κάνω όλα, το ξέρω. Ό, τι κι αν είναι, ένα πράγμα τη φορά. Θα φτάσω εκεί που θέλω.»

Η ταινία θα είναι μια προσαρμογή της ταινίας του 1985, παραγωγής Steven Spielberg, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της Άλις Γουόκερ και αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής Αφροαμερικανίδας, της Σέλι, και παρουσιάζει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Αφροαμερικανίδες το 1900, συμπεριλαμβανομένων της πείνας, του ρατσισμού και του σεξισμού.

Η HER θα υποδυθεί την Squeak, η οποία από σερβιτόρα γίνεται επίδοξη τραγουδίστρια. Στην ταινία του 1985, τον ρόλο αυτόν τον είχε υποδυθεί η  Rae Dawn Chong που ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

Το «The Purple Color» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου 2023.