5 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε τον Σεπτέμβριο στο Netflix

midnight-mass

Midnight Mass

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το φθινόπωρο «μυρίζει» streaming.

Η ζέστη είναι υποφερτή, ανοίγουν σύντομα τα σχολεία, επιστρέφουν οι τελευταίοι εκδρομείς, οι δρόμοι της Αθήνας γεμίζουν αυτοκίνητα και εκνευρισμό. Όλες οι ενδείξεις επιβεβαιώνουν το αναπόφευκτο, μπήκε ο Σεπτέμβρης.

Αποκούμπι μας για άλλη μια φορά το Netflix που μας υπόσχεται παρηγοριά με νέες σειρές που όλοι ελπίζουμε να μην έχουν τίποτα κοινό με την αξιοθρήνητη ταινία που μας σύστησε τελευταία η πλατφόρμα η οποία έχει γυριστεί στη χώρα μας και κατάφερε να μας συσπειρώσει όλους εναντίον της.

Για τον Σεπτέμβριο έχουμε και λέμε:

Money Heist- La casa de papel (03/9/2021)

Ο μήνας θα ανοίξει με την ντιβάρα του Netflix. Η συμμορία επιστρέφει για την τελευταία φάση της συναρπαστικής ληστείας που ομολογουμένως έχει τον ατελείωτο. Η σειρά ξεκινά από εκεί που σταματήσαμε, με τη συμμορία να έχει παραμείνει πάνω από 100 ώρες στην Τράπεζα της Ισπανίας. Και τώρα είναι που παίζονται όλα: ο Καθηγητής έχει συλληφθεί ενώ όσοι βρίσκονται μέσα στην τράπεζα θρηνούν για τον χαμό των συντρόφων τους και δεν έχουν τρόπο να ξεφύγουν. Και το χειρότερο, έχει αποσταλεί ο στρατός για να τους απομακρύνει. Θα τα καταφέρουν;

Η μεγάλη επιτυχία που μας ήρθε από την Ισπανία θα γεμίσει με δράση τις οθόνες μας για τελευταία φορά αλλά σε δύο δόσεις. Η σειρά επιστρέφει στο Netflix σε δύο μέρη, με το πρώτο να έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου.

Ας μπει επιτέλους ένα τέλος.

Lucifer (10/9/2021)

Άλλη ανυπομονησία από εδώ με την αγαπημένη αμαρτωλή σειρά του Netflix να βάζει τη δική της τελεία. Η σειρά Lucifer έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας η οποία, ωστόσο, ολοκληρώνεται φέτος μετά από έξι κύκλους. Στην τελευταία σεζόν βλέπουμε το Lucifer να έχει προαχθεί, αλλά και να έχει αμφιβολίες. Την ίδια ώρα, η Cloey ετοιμάζεται να παραιτηθεί από ντετέκτιβ και ο Amenadil μπαίνει στην αστυνομία.

Στον τελευταίο κύκλο γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα και ότι δεν θα επικεντρωθούμε σε έναν συγκεκριμένο κακό καθώς γίνεται προσπάθεια να δοθεί βάση στο κατεξοχήν καστ. Ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Joe Henderson έχει υποστηρίξει ότι «η 6η σεζόν είναι μια πολύ πιο οικεία σεζόν, πιο εστιασμένη στους χαρακτήρες».

Sex Education (17/9/2021)

Οι μαθητές του Moordale επιστρέφουν, με νέα διευθύντρια την οποία υποδύεται η πρωταγωνίστρια των Girls, Jemima Kirke και  μια φοβερή σχολική στολή. Στην τρίτη σεζόν, η Dr Jean Milburn (Gillian Anderson) είναι έγκυος, ο Eric (Ncuti Gawa) και ο Adam (Connor Swindells) είναι επίσημα σε σχέση και η Aimee (Aimee Lou Wood) ανακαλύπτει τον φεμινισμό. Και μετά το συναρπαστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε το μέλλον για τους Otis (Asa Butterfield) και Maeve (Emma Mackey).  

Jaguar (22/9/2021)

Η νέα ιστορική δραματική σειρά του Netflix έρχεται από την Ισπανία και τους δημιουργούς των σειρών Cable Girls και High Seas. Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960 και ακολουθεί την Isabel Garrido (Blanca Suárez), μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε να επιβιώσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά τον πόλεμο, εκατοντάδες ναζί κατέφυγαν στην Ισπανία για να κρυφτούν με την Isabel να κυνηγάει έναν από αυτούς, τον Bachmann, γνωστό ως τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στην Ευρώπη. Θα ανακαλύψει ότι δεν είναι μόνη στην αποστολή της και θα ενωθεί με μια ομάδα πρακτόρων με κοινό τους την απονομή δικαιοσύνης. Το κωδικό της όνομα: Jaguar.

Midnight Mass (24/9/2021)

Last but not least και για πολλούς κύρια προτεραιότητα η νέα σειρά του Mike Flanagan. Ο μαέστρος του τρόμου επιστρέφει μετά το The Haunting of Hill House και το The Haunting of Bly Manor, με ένα νέο τρομακτικό παραμύθι για το Netflix.

Το Midnight Mass αφηγείται την ιστορία μιας απομονωμένης νησιωτικής κοινότητας, στην οποία οι κάτοικοι αρχίζουν να βιώνουν θαύματα μετά την επιστροφή ενός πρώην ντόπιου (Zach Gilford)  και ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater).

Τα ανεξήγητα και φαινομενικά θαυμαστά γεγονότα ανανεώνουν τη θρησκευτική ζέση, όμως είναι όλα όπως φαίνονται; Οι Zach Gilford και Hamish Linklater οδηγούν το καστ του Flanagan σε ένα τρομακτικό σόου που υπόσχεται να μας κρατήσει σε καθεστώς τρόμου όλη τη νύχτα.

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗ- [email protected]