Ο Francis Ford Coppola θα επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια για το Megalopolis

francis-ford-coppola
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

To εγχείρημα αποτελεί το μεγάλο όνειρο του σκηνοθέτη που σκοπεύει να διαθέσει δικά του χρήματα για την υλοποίηση.

Το μεγάλο πάθος του Francis Ford Coppola με το όνομα Megalopolis είναι στα σχέδια εδώ και πολύ καιρό. Ο δημιουργός του Godfather πάντα ήθελα να δημιουργήσει κάτι ολότελα δικό του, όμως οι επαγγελματικές του δεσμεύσεις δεν το επέτρεπαν. Ως τώρα που επιτέλους βρίσκεται κοντά στο να σκηνοθετήσει μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκε το 1980 και που βασίζεται στη συνωμοσία της Catiline.

Η ταινία θα λέγεται Megalopolis και θα στοιχίσει στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη 100 εκατομμύρια δολλάρια που θα διαθέσει ο ίδιος. 

Άρθρο  «Έχει μετατραπεί σε κάτι σαν πόλεμος για λόγους θρησκείας, με την έννοια ότι δεν έχει καμιά λογική», δήλωσε σχετικά ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

Το σημαντικό είναι ότι είμαι όπως ήμουν πριν από 20 χρόνια ή θα γίνω μετά από 40 χρόνια. Παραμένω πρόθυμος να κάνω το όνειρό μου εικόνα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα βάλω τα λεφτά από την τσέπη μου. Δεν το θέλω, αλλά, αν πρέπει, θα το κάνω».

Πληροφορίες θέλουν τον, Coppola να συνεργάζεται με τους Oscar Isaac, Forest Whitaker, Cate Blanchett, Jon Voight, Zendaya, Michelle Pfeiffer, και Jessica Lange για τις ανάγκες του πρότζεκτ που ευελπιστεί να γυρίσει το φθινόπωρο του 2022.