Η Angelina Jolie για τη συνεργασία του Brad Pitt με τον Harvey Weinstein: «Φυσικά, πόνεσε!»

jolie
ΤΡΙΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

«Ποτέ δε συσχετίστηκα και δεν δούλεψα μαζί του ξανά. Ήταν δύσκολο για μένα όταν το έκανε ο Brad», δήλωσε η Jοlie σε συνέντευξή της.

Η Angelina Jolie τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνεργασία του πρώην συζύγου της, Brad Pitt, με τον παραγωγό του Χόλυγουντ, Harvey Weinstein, μετά τις κατηγορίες της προς τον δεύτερο για σεξουαλική παρενόχληση.  

 «Αν βγεις από το δωμάτιο, σκέφτεσαι ότι προσπάθησε, αλλά δεν το έκανε τελικά, σωστά;. Η αλήθεια όμως είναι ότι η απόπειρα και η εμπειρία της απόπειρας λογίζονται ως επίθεση», δήλωσε η Jolie, προσθέτοντας πως έμενε μακριά από τον Weinstein και προειδοποιούσε και άλλους να κάνουν το ίδιο.  «Μου ζήτησαν να παίξω στο The Aviator, αλλά αρνήθηκα επειδή ήταν και εκείνος εμπλεκόμενος».

Μετά το περιστατικό της παρενόχλησης που βίωσε η Angelina, ο Pitt δούλεψε με τον Weinstein. «Μαλώσαμε για αυτό και φυσικά, πόνεσε».

Ο Harvey Weinstein καταδικάστηκε σε φυλάκιση 23 ετών στη Νέα Υόρκη για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού και βιασμό τρίτου βαθμού. Πάνω από 50 γυναίκες που κατήγγειλαν τον παραγωγό θα μοιραστούν την αποζημίωση των 17 εκαττομυρίων δολαρίων.