Βραβείο Ειδώλου του περιοδικού GQ στον Sacha Noam Baron

sacha-baron-cohen Calvin Bond
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός από την Μεγάλη Βρετανία έλαβε το τιμητικό βραβείο για φέτος.

Η 24η τελετή απονομής των βραβείων Άνδρες της Χρονιάς του GQ έγινε πριν λίγες ημέρες, στην γκαλερί Tate του Λονδίνου όπου ο Sacha Noam Baron έλαβε το έπαθλο και σχολίασε επί διαφόρων θεμάτων: 

«Ακούστε, είμαι κωμικός, οπότε μην λαμβάνεται τόσο σοβαρά, όσα λέω» είπε αναφερόμενος στις αναλήθειες για τον κορωνοϊό που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Αλλά αν θεωρείτε ότι η θεμελιώδης ευθύνη της κυβέρνησης είναι να προστατεύει τις ζωές των ανθρώπων της, υπήρχαν ισχυρές εταιρείες που διέδιδαν ψέματα που σκότωναν ανθρώπους; Λοιπόν νομίζετε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτά τα ψέματα, είτε με νομοθεσία είτε με πρόστιμα. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που πέθαιναν από παραπληροφόρηση σχετικά με την Covid-19, αλλά δεν υπήρχαν κυρώσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε.


Επιπλέον, επιβεβαίωσε τη φήμη βάσει της οποίας εμφανίστηκε σε κορυφαία μυστική stand up κωμωδία ως Ali G στο Syndey’s Comedy Store.

«Ναι. Απλώς ήθελα να ανέβω στη σκηνή και να κοροϊδέψω και να δω πώς θα ήταν ο Ali G με πλήθος. Πραγματικά διασκέδασα», σχολίασε, προσθέτοντας πως θα το ξαναέκανε: «Ο λόγος που έγινα κωμικός ήταν ότι μου άρεσαν οι άνθρωποι που γελούσαν με τα αστεία μου. Το να ακούω πραγματικό γέλιο είναι σπάνιο πράγμα για μένα. Όταν κάνω ταινίες, νομίζω ότι είναι αστείες, αλλά πρέπει να περιμένω τρεις μήνες για να ακούσω το γέλιο του κοινού».