Δείτε το πλήρες trailer από το νέο West Side Story του Steven Spielberg

west-side-story-spielberg
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Και ακούστε μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια του εμβληματικού μιούζικαλ.

Ένα νέο, πλήρους διάρκειας trailer της κλασσικής ταινίας υπό τη σκηνοθετική ματιά τουSteven Spielberg είναι διαθέσιμο. Η ταινία της Disney επρόκειτο να βγει στους κινηματογράφους στο τέλος του 2020, ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας, η κυκλοφορία μετατέθηκε για τις 10 Δεκεμβρίου.

Το νέο trailer της κλασσικής ταινίας που ανέλαβε να μεταμορφώσει ο διάσημος σκηνοθέτης, περιλαμβάνει στιγμές από τα πιο διάσημα τραγούδια τα οποία επενδύουν την παρουσία της κεντρικής ηρωίδας, Maria (Rachel Zegler).

«Δεν προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε απόλυτα και με ακρίβεια την ταινία του 1961. Η ταινία αυτή υπάρχει ως ένα απίστευτο δείγμα της pop κουλτούρας που όλοι έχουμε δει και έχουμε επηρεαστεί με κάποιον τρόπο. Δεν νομίζω λοιπόν πως κάποιος από εμάς είναι σε θέση να το ξαναδημιουργήσει όλο αυτό. Υπάρχουν πράγματα να αντιμετωπίσουμε και να εξελίξουμε», δήλωση η Zegler  σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς, θα κάνει cameo εμφάνιση η Rita Moreno που πρωταγωνίστησε στο αυθεντικό έργο και η οποία δήλωσε σχετικά: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου να επιστρέφει. Το ότι μου ζητήθηκε από τον Steven Spielberg με ενθουσίασε απίστευτα!».