Πατέρας για έβδομη φορά ο 79χρονος Robert De Niro

robert-de-niro Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2023

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ET Canada που μεταδόθηκε χθες, Δευτέρα, ο κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ διόρθωσε την δημοσιογράφο όταν αναφέρθηκε στα έξι του παιδιά.

«Επτά στην πραγματικότητα», είπε ο ηθοποιός. «Μόλις απέκτησα μωρό », συνέχισε, χωρίς να διευκρινίσει αν είναι αγόρι ή κορίτσι ούτε ποια είναι η μητέρα του.

Ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε την είδηση στο AFP.

Ο Robet De Niro έχει δύο παιδιά με την πρώτη του σύζυγο Diahnne Abbott, την συμπρωταγωνίστριά του στη διάσημη ταινία «Ο ταξιτζής», και δύο με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Grace Hightower, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2018. Έχει ακόμη δίδυμα με το μοντέλο Toukie Smith, με την οποία είχε σχέση στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές αυτής του 1990.

Ο Robet De Niro έχει κερδίσει δύο Όσκαρ. Το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το δεύτερο μέρος των ταινιών Ο Νονός και Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Οργισμένο Είδωλο.

Πρωταγωνιστεί, μαζί με τον Sebastian Maniscalco, σε μια νέα ταινία για έναν άνδρα που πηγαίνει τον λίγο ντροπιαστικό πατέρα του σε διακοπές μαζή με την αρραβωνιαστικιά του και την εκκεντρική και πλούσια οικογένειά της.