«Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν» μας καλεί σε μια βόλτα ύμνο στη ζωή (trailer)

o-sofer-tis-kurias-mantlen JEAN-CLAUDE LOTHER
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2023

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός Λιν Ρενό συναντά τον πολυαγαπημένο Ντάνι Μπουν σε ταινία για μια βόλτα-ύμνο στη ζωή, που θα σας ζεστάνει την καρδιά!

Η Μαντλέν καλεί ένα ταξί. Οδηγός του ταξί είναι ο Σαρλ, ένας κάπως απογοητευμένος από τη ζωή του άνδρας, που όμως κρύβει μια τρυφερή καρδιά πίσω από την κάπως δύστροπη συμπεριφορά του. Η Μαντλέν ζητά από τον Σαρλ να περάσουν από διάφορα μέρη στο Παρίσι που σημάδεψαν τη ζωή της. Έτσι, μέσα από τους δρόμους της υπέροχης γαλλικής πρωτεύουσας, θα ξετυλίξει το εξαιρετικό παρελθόν της, γεμάτο από όμορφες αλλά και επώδυνες αναμνήσεις.

Δεν το γνωρίζουν ακόμη, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης διαδρομής, θα γεννηθεί μια φιλία που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα…

Η θρυλική σταρ Λιν Ρενό και ο πολυαγαπημένος κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντάνι Μπουν, οι οποίοι συνδέονται με στενή φιλία και εκτός πλατό, πρωταγωνιστούν σε μια γλυκόπικρη, συγκινητική κωμωδία για τη δύναμη της φιλίας, που ενθουσίασε στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

18 Mαΐου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Σενάριο: Σιρίλ Ζελί, Κριστιάν Καριόν
Ηθοποιοί: Λιν Ρενό, Ντάνι Μπουν, Αλίς Ισαάζ, Ζερεμί Λαέρτ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Διανομή: Rosebud .21