Οι Ισπανοί προτείνουν την Πάρο για οικογενειακές διακοπές

naousa-paros
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Ισπανικό ταξιδιωτικό μέσο απαριθμεί τους λόγους γιατί η Πάρος είναι ιδανική για ένα ταξίδι με παιδιά.

Μπορεί εμείς να την έχουμε στη λίστα με τα νησιά με ρυθμό και έντονη νυχτερινή ζωή και νέο κόσμο, οι Ισπανοί, ωστόσο, έχουν άλλη γνώμη. Σύμφωνα με το ισπανικό ταξιδιωτικό μέσο eldiario και με άρθρο με τίτλο «Δεν ξέρετε ποια ελληνικά νησιά να επισκεφτείτε; Σας προτείνουμε ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού», η Πάρος έχει μια θέση ανάμεσα στα νησιά για διακοπές με τα παιδιά.

«Αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας, η Ελλάδα είναι ένας από εκείνους τους τουριστικούς προορισμούς που πρέπει να ταξιδέψετε, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Όχι μακριά από την Ισπανία, πολλές από τις φυσικές καρτ ποστάλ του κόσμου σας περιμένουν εκεί, μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη γεωγραφία» αναφέρει, ενώ ξεχωρίζοντας τη Μήλο μαζί με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ως κλασικές επιλογές των Ισπανών, δίνει στην Πάρο μια πιο οικογενειακή διάσταση. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όσοι ταξιδεύουν με παιδιά, η Πάρος είναι σίγουρα από τα νησιά που πρέπει να επισκεφτούν, αρχικά λόγω κόστους, καθώς αναφέρεται πιο οικονομική από άλλα νησιά, κάτι που εξυπηρετεί σημαντικά όταν αφορά μια οικογένεια.  

Ένας ακόμη λόγος που αναφέρει, είναι οι ευκαιρίες που δίνει για γνωριμία μέσα από μια αυθεντική, λιγότερο τουριστική Ελλάδα, μέσα από τα χωριά της.

Σε κάθε περίπτωση, η Πάρος έχει χώρο για όλους και μπορεί να φιλοξενήσει τόσο τους ταξιδιώτες με party διάθεση, όσο και τις οικογένειες με τα παιδιά, αλλά και αυτούς που ψάχνουν την εναλλακτική πλευρά της, μακριά από τον κόσμο και την πεπατημένη.