Δείτε το trailer από την ταινία Spencer με την Kristen Stewart

spencer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

H ταινία Spencer με την Kristen Stewart έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λονδίνο την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και η πρωταγωνίστρια δηλώνει ενθουσιασμένη που θα φέρει την Πριγκίπισσα Diana στο κοινό.

Η 31χρονη ηθοποιός έχει δεχθεί ήδη πολύ καλές κριτικές για την ταινία η οποία παρακολουθεί την Diana καθώς εκείνη πηγαίνει προς το Sandringham House για την χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας, ενόσω ο γάμος της με τον Κάρολο παραπαίει.

Reuters / John Sibley
Reuters / John Sibley

Η ταινία που σκηνοθετεί ο Pablo Larrain, παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας τον προηγούμενο μήνα και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως η Stewart οδεύει ολοταχώς προς το Όσκαρ.

Η Kristen Stewart δήλωσε στο Λονδίνο: «Είμαι ενθουσιασμένη που φέρνω την ταινία στο σπίτι της. Το κάναμε όλο με πολλή αγάπη. Ακόμη και αν όλοι το μισήσουν, πάλι θα είναι ΟΚ γιατί πραγματικά βάλαμε ό,τι διαθέταμε στην ταινία. Αγαπάμε την Diana τόσο πολύ και απλά θέλαμε να την καταλάβουμε».

Reuters / John Sibley

Η ταινία εμφανίζει την Diana ως όλο και πιο απόμακρη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και απελπισμένη να ελευθερωθεί από τους κανόνες. Επιπλέον δείχνει την πολύ στενή της σχέση με τους γιους της.