Δεν θα αναγνωρίσετε την Renée Zellweger στη νέα σειρά (photo)

the-thing-about-pam-rene
ΤΡΙΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στη σειρά «The Thing About Pam», όπου υποδύεται τη δολοφόνο Παμ Χαπ, η Renée Zellweger είναι εντελώς αγνώριστη.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού για τις ανάγκες του νέου της ρόλου είναι τεράστια και την έχει πετύχει με προσθετικές προσώπου και «φόρμα πάχους». Η Renée Zellweger, μετά τις περιπέτειες με τα κιλά της στις οποίες υποβλήθηκε για την τριλογία Bridget Jones, αποφάσισε πως δεν θα πάρει το επιπλέον βάρος που επιβάλλει η νέα της συμμετοχή στη σειρά του NBC, αλλά θα καταφύγει σε πιο ανώδυνες λύσεις.  

Στη σειρά των έξι επεισοδίων, η ηθοποιός θα υποδυθεί την Παμ Χαπ, την γυναίκα που δήλωσε αθώα για τη δολοφονία της φίλης της Ελίζαμπεθ «Μπέτσι» Φαρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Μιζούρι το 2011, είχε όμως ήδη καταδικαστεί για δολοφονία στο παρελθόν.

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Φαρία, μαθαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο, αλλάζει το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολλαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της, Παμ, τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση. Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει, σύμφωνα με το NBC News.

Πέντε ημέρες μετά, ο άντρας της τη βρίσκει νεκρή. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, όμως στη συνέχεια η αστυνομία βρίσκει ένα ματωμένο ζευγάρι παντόφλες στο ντουλάπι της Φαρία και διάφορα μηνύματα στον υπολογιστή της που αποδείκνυαν ότι φοβόταν τον άντρα της. Έτσι, ο σύζυγός της γίνεται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία. Στην κατάθεση της, η Παμ Χιοπ τον χαρακτηρίζει βίαιο και αλκοολικό. Αρχικά, ο σύζυγος της Μπέτσι Ρας, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αλλά κατά την επανάληψη της δίκης του κρίθηκε αθώος. Αθώα κρίθηκε και η Χαπ, όμως είχε ήδη καταδικαστεί ισόβια για τη δολοφονία του Λούις Γκουμπενμπέργκερ το 2016. Σύμφωνα με το NBC News, υπέβαλε ένσταση Alford, που σημαίνει ότι απέφυγε τη θανατική ποινή χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή της για το φόνο.