Τι πιστεύει ο Timothée Chalamet για τις κατηγορίες βιασμού κατά του Armie Hammer

call-me-by-your-name
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

«Είναι μια ερώτηση που αξίζει μεγαλύτερης συζήτησης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Timothée Chalamet ρωτήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού κατά του συμπρωταγωνιστή του στο οσκαρικό «Call me by your name», Armie Hammer. Ο ηθοποιός αρνήθηκε να δώσει μια «μερική απάντηση».

Τον προηγούμενο Μάρτιο, μια γυναίκα κατηγόρησε τον Hammer για βιασμό και άλλες πράξεις βίας εναντίον της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Hammer αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες μέσω δικηγόρου του, δηλώνοντας πως όλες οι επαφές με τη συγκεκριμένη κοπέλα, καθώς και με όλες τις σεξουαλικές του συντρόφους, υπήρξαν απολύτως συναινετικές.

Ο Timothée Chalamet, ερωτηθείς σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του κινηματογραφικού του συντρόφου, δήλωσε: «Καταλαβαίνω απολύτως γιατί μου απευθύνετε την ερώτηση αλλά αξίζει μια μεγαλύτερη κουβέντα και δεν θέλω να δώσω μια μερική απάντηση».

Πριν τις κατηγορίες για βιασμό, ο Hammer είχε εμπλακεί σε μια συζήτηση που αφορούσε την εμφάνιση, με screenshots, μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου του ηθοποιού στο Facebook και το Instagram. Ως συνέπεια, η VME σταμάτησε την εκπροσώπηση του Hammer και εξαιρέθηκε από τις ταινίες Shotgun Wedding και The Offer μετά από απόφαση της Paramount+.