Γιατί ο Daniel Craig προτιμά να συχνάζει σε gay bars;

daniel-graig
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ο James Bond που αγαπήσαμε επί της μεγάλης οθόνης λέει πως αποφεύγει τα μεικτά μπαρ για τους καυγάδες που γίνονται σε αυτά και πιστεύει πως τα gay bars είναι ένα καλό μέρος για να γνωρίσει γυναίκες.

Η δήλωσή του James Bond πως προτιμά τα gay bars, δε συνάδει με αυτό που έχουμε γνωρίσει για εκείνον στο κινηματογραφικό σανίδι, ωστόσο ο Daniel Graig δήλωσε: «Πηγαίνω σε gay bar από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους λόγους είναι γιατί δεν μπλέκομαι συχνά σε καυγάδες σε αυτά τα μαγαζιά».

  Όπως εξήγησε, ξεκίνησε να πηγαίνει σε μπαρ για ομοφυλόφιλους όταν ήταν μικρός, γιατί ήθελε να «γλιτώσει τις μπουνιές στο πρόσωπο» που συνέβαιναν κατά κόρον στα μαγαζιά για straight. Όπως επίσης δήλωσε, τότε δεν ήταν παντρεμένος με την πλέον από δεκαετίας σύζυγό του, Rachel Weisz, και ήθελε να γνωρίσει γυναίκες.

REUTERS / POOL

«Στα gay bars όλοι ήταν χαλαροί. Δεν ήσουν υποχρεωμένος να δηλώσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ήταν οκ. Επιπλέον, ήταν μέρη ασφαλή και μπορούσα να γνωρίσω κορίτσια γιατί πολλά σύχναζαν εκεί για τους ίδιους λόγους. Ήταν ένα ανομολόγητο κίνητρο».