Αγνώριστη η Halle Berry για τις ανάγκες του νέου της ρόλου (photos)

halle-berry
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

H 55χρονη ηθοποιός δεν θυμίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της στη νέα της ταινία με τίτλο Bruised.

Προκειμένου να υποδυθεί την Jackie Justice, η Halle Berry άλλαξε εμφάνιση με την χρήση μακιγιάζ. Η νέα δραματική ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου και θα αποτελεί την πρώτη απόπειρα της ηθοποιού από τη θέση του σκηνοθέτη. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι Adam Canto, Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko και ο Stephen McKinley Henderson.

Στην ταινία, η αθλήτρια πολεμικών τεχνών που υποδύεται η Berry, περνάει δύσκολες ώρες μέσα και έξω από το ρινγκ, όταν ο αποξενωμένος της 6χρονος γιο εμφανίζεται ξανά στη ζωή της μετά τον θάνατο του πατέρα του. 

Το trailer μας δείχει αρκετά ξεκάθαρα την μεγάλη αλλαγή της πρωταγωνίστριας, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο σώμα της μετά από χρόνια προπόνησης στο μποξ. Η ίδια εξήγησε πως προετοιμαζόμενη για το Bruised με τη βοήθηα του ειδικού χορογράφου John Wick, πήγε την εμφάνισή της σε άλλο επίπεδο.

«Έπρεπε να δείχνει επαγγελματίας στις πολεμικές τέχνες. Εκτός από την προπόνηση στις πολεμικές τέχνες επί 4 ώρες καθημερινά, έκανα και επιπλέον γυμναστική γενική ενδυνάμωσης επί 45 λεπτά, ενώ αφιέρωνα 15 λεπτά μόνο στους κοιλιακούς μου», δήλωσε η Halle Berry.