Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της πόλης στέλνει κάλεσμα

kino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Έλληνες και διεθνείς κινηματογραφιστές και παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ταινιών για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας ΚΙΝΟ Athens που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά, από 1 έως 10 Μαρτίου 2024, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Τεχνόπολη και το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το ΚΙΝΟ Athens δέχεται ταινίες από κάθε είδος. Δίνει έμφαση στο ανεξάρτητο σινεμά, τα τολμηρά έργα και στηρίζει τους/τις/τα καλλιτέχνες/ά που γεφυρώνουν το σινεμά με άλλες τέχνες. Καταστατικός σκοπός του ΚΙΝΟ Athens είναι να φέρει το κοινό της Αθήνας σε επαφή με πρωτότυπα έργα που δεν θα δει πουθενά αλλού.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνιστικά τμήματα μικρού και μεγάλου μήκους, εργαστήρια, masterclasses, DJ sets και άλλες δράσεις, ενώ στην 2η έκδοσή του εγκαινιάζει παιδικό διαγωνιστικό τμήμα.

Οι ταινίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΚΙΝΟ Athens. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, όρους και προϋποθέσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του KINO Athens