Ο παιδικός και εφηβικός κινηματογράφος γιορτάζει στον Πειραιά

festibal-paidikou-kinimatografou
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Τo Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας πραγματοποιείται στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η αγαπημένη παιδική διοργάνωση επιστρέφει και υποδέχεται τους μικρούς της φίλους και τις οικογένειές τους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με ένα πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα για παιδιά έως 18 ετών, φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, το Φεστιβάλ μοιράζει ελπιδοφόρα μηνύματα για την επόμενη μέρα μιας συλλογικής περιπέτειας μέσα από ταινίες γεμάτες αισιοδοξία, ενσυναίσθηση, γέλιο και θετικές σκέψεις, με ήρωες παιδιά (και ζωάκια, φυσικά) που αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση με ευρηματικότητα και θάρρος. 

 

Μεταξύ άλλων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γελάσουν με το πιο αστείο χταπόδι που έχουν δει ποτέ, να εκπλαγούν από μια αράχνη που φοβάται τους ανθρώπους, να χορέψουν με τα πιο μουσικόφιλα κορίτσια του Παρισιού και να κατασκηνώσουν σε ένα μαγικό δάσος. Μέρος των προβολών και των δράσεων του Φεστιβάλ είναι προσβάσιμο σε άτομα στο φάσμα του αυτισμού και ομάδες πληθυσμού με προβλήματα ακοής και όρασης.

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναλυτικά