Ο Alec Baldwin ξεσπά σε κλάματα: «Ποτέ δεν πάτησα τη σκανδάλη» (video)

alec-baldwin
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

O ηθοποιός, σε συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, μιλά για το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τον χώρο του θεάματος.

Ο Alec Baldwin υποστηρίζει ότι «δεν πάτησε τη σκανδάλη» που οδήγησε στον θάνατο της Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

«Η σκανδάλη δεν πατήθηκε... Δεν πάτησα τη σκανδάλη», λέει ο ηθοποιός στα αποσπάσματα μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 2/12 από το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη επίσημη που παραχώρησε μετά τον θάνατο της Hutchins στις 21 Οκτωβρίου, ο Baldwin δηλώνει ότι «δεν έχει ιδέα» πώς βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στο πλατό της ταινίας. «Δεν θα σημάδευα ποτέ με όπλο οποιονδήποτε και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ», επέμεινε.

 Το εν λόγω περίστροφο υποτίθεται ότι θα περιείχε ψεύτικες σφαίρες. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στον μύλο, ο Baldwin απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα σε ένα όπλο. Μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί».

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και, μολονότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις, δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εφόσον βρεθούν οι υπεύθυνοι, ανέφερε η εισαγγελία της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ