Ο George Clooney εξηγεί γιατί απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

george-clooney
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Κάποια πράγματα δεν είναι εξαγοράσιμα και για τον George Clooney ο μακάριος ύπνος φαίνεται να είναι ένα από αυτά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους κάποτε απέρριψε το υπέρογκο ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων για δουλειά μιας μόλις μέρας. 

 Ο Clooney εξήγησε: «Μου προσέφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για μια μέρα, προκειμένου να συμμετέχω σε μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας. Ωστόσο, συζήτησα με την Amal και αποφασίσαμε πως δεν άξιζε τον κόπο. Επρόκειτο για την αεροπορική εταιρεία μιας χώρας που, μολονότι είναι σύμμαχός μας, κάποιες φορές τίθεται υπό αμφισβήτηση, οπότε σκέφτηκα πως αν πρόκειται αυτή η δουλειά να μου στερήσει έστω ένα λεπτό από τον ύπνο μου, δεν αξίζει τον κόπο». 

Σύμφωνα με το άρθρο της συνέντευξης στην Guardian, ο Clooney μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα χρήματα με δεδομένο ότι για την διαφήμιση της Nespresso έλαβε 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η εταιρεία του, Casamigos, που παράγει τεκίλα πωλήθηκε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια. 

Στο μεταξύ, ο George Clooney βρίσκεται πίσω από τις κάμερες στην επερχόμενη ταινία «The Tender Bar», μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck.